Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nån som hört...Titiyos album"13 gården". Hade 13% i bakgrunden. Btw mitt turnummer. När man hör en låt fel kan man helt plötsligt skriva en annan dikt av det. 23/4-2020 (nej har inte varit ute på 8 veckor)


Från nån AW

 

Vännerna vill ut och skåla nu
Vi vill höra musik,
Jag dansa till old school r&b
Och vi ska svepa i symfoni
Snacka skit bakom ryggen på livet
och garva åt hjärtesorg

 

 

"En Strongbow"
33 cl
Alkoholhalt
5 %
"En lager..."

"Vad tar du?"

"Cola med is"
Baby,

 

 

Från Södra Sällskapet
mitt emot biografen Victoria
En Uber till Hornstull, Timebar
Mot Umgänget, Hilma.
Sen t-banan tillbaks igen
till Imperiet,
Södra teatern,
Scandic Malmen, 

 

 

Jag ska le
Jag ska försöka vara glad
i kväll

 



Från nån AW
Från nån AW

 

 


Ute på stan
Sen till nån klubb
Dansa bort dig mellan mina ben
Hålla impulserna i styr
Inte sms:a
Inte gilla
Inte uppdatera i stories
Inte överrösa med emojis

 

 

Från nån AW
Från nån AW

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-25 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP