Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla mig vaken

 

Kurvan visar att ditt hjärta ännu slår
Vi körde hit i kylan
Vi följde ambulansen i snön
De kämpande med dig under natten
Vi kunde bara vänta på nåt besked

 

 


Jag kramar din hand
De andra har gått till automaten
En bit ner i korridoren
Längs gula och blåa väggar
Ett blått lurande lugn



och


Jag vet inte med vilka ord jag ska
hålla konversation
För jag vet inte ens om du hör min ton
och jag är rädd att låta dum
som om jag pratar för mig själv
hur knäppt det än låter
Jag var livrädd, men behöll mitt lugn
för allas skull

 

 

och vi skulle få veta
om du hade änglavakt
medan de andra var andra sidan jordklotet
medan nån annan sov

 

 

Och vad ska vi göra nu
kämpa med att hålla oss vakna
Finns det nåt vi kan göra?
Finns det nåt vi kan göra?
och vad ska vi göra
för att hålla oss vakna?


Vi kan inte köra hem,
Ta bilen
Tanka bilen
Och din dotter bad om Mcdonalds
men ingen av oss kan äta ändå,

 

och

Hur ska vi kämpa med att hålla oss vakna
När vi är vakna ändå...




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-23 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP