Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära/porträtt

 

 

 

Dagen har hållt ljus och och fåglarna har sjungit.

Månen har vandrat längst horisonten och vindarna har hållit din melodi.

 

när du kommer ska jag lägga din hand mot bröstet,

Vi ska titta varandra i ögonen och se hur vi ser ut när vi blundar 

Man kan inte annat göra nu.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-25 22:35



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande läsning detta.
2020-04-27

    Max Poisé
Mycket bra detta! Gillar hela skymningstämmningen den skapar..
2020-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP