Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rOt/ porträtt

 

 

 

Den håller sitt ljus, kvällningen.
Viskar återhållet svaga vindar mot
mitt öra. Ibland sjunger den sagor och jag
har velat ge mig ut och leta dem,
men det behövs inte.
De har sin ansamling i hjärtat mitt,
Som en urtid nyss levd, och hörd.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-29 09:07



Bookmark and Share


  ULJO
Så vackert.
2020-04-29

  Ove Aronsson
Jag kan höra musik i dina ord
dom vandrar mellan dur och moll
2020-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP