Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar i stan

Asfaltens hetta under mina fötter
En böljande aning om att allting står stilla
De folktomma kaféerna
De ljusskygga affärerna
Allt halvsover i en axelrycknings anda
Jag går släntrande upp till nästa kvarter
Känner att inget bör göras
Njuter

Det är sommar i stan




Fri vers av Jazz-75
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-09 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75