Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego


När vi slutat se den smärta
vi skapar hos våra kära
är vi alldeles för upptagna med att hitta syndabockar
till vår egen




Övriga genrer av Sören
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-07-09 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören