Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni som har Facebook....fattar


"Jag kom in för kommentarerna"



Reaktionerna låter inte vänta på sig
i all uppståndelse kring dig


En GIF-animation där Michael Jackson
mumsar i sig popcorn i en biosalong


Och ögon tindrar
av nyfikenhet,
nån räcker ut tungan
och händer gnuggar sig varma med likes

 


För allt med dig
är så ögonfallande faschinerande,
kulturellt och underhållande.
Och dina selfies är
snygga att titta på!


Och alla andra bjuder på emojis.
Försöker imponera på dig med att
multitaska kramar
och rosa hjärtan, gulliga katter
och larviga hundtungor.

 


Beundran haglar in och anekdoter
dras som halsbloss på lunchen
Men alla andra kom bara för
kommentarerna.
Inbjudna eller tog sig friheten att flörta
lite med billiga hashtags... 

 


Anyway jag kom för att känna mig stolt
inombords. 
Att du valt mig och att det är jag som får
känna på dina “divaliteter, din spydighet, fräckhet,
hybris och äkta kärlek” och gotta mig i alla smaskiga,
okryptiska detaljer i ditt dm

 

 

- that’s for my eyes only - liksom VIP 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-16 08:48



Bookmark and Share


  Minkki VIP
särskilt bilden "drar anekdoter som halsbloss" har en oroginalitet jag gillar
en bra text som trillar framåt och landar perfekt i sista strofen
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP