Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan det regnar...

Jag tycker om dagböcker
- en alldeles oskriven dagbok
med självgjort omslag

Jag tycker om lådor
- en alldeles tom låda
klädd med glittrigt papper

Jag tycker om tanken
att fylla lådan med collage
och att dag för dag
fylla min bok med ord

Jag smörsteker två skivor brioche
skär mig en bit lagrad ost
brygger starkt ingefärste
och avnjuter nyheternas behag!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-18 19:59



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Du härliga kreativa uppfinningsrika människa! Mycket finns att lära av dig.
2020-05-19

    ej medlem längre
Vilken underbar text! Jag känner igen mig. Det är bilden av en början. Den tomma vackra boken, den vackra lådan och de franska bröden med ost, som ännu inte ätits upp. Att ha något framför sig. Ett bra budskap, att man ändå ska försöka njuta av livet trots de mörka tiderna. Även om det ibland är svårt. Bokmärker!
2020-05-19

  Kungskobran VIP
Dagböcker innehåller alltför mycket sanning.
Memoarer är bättre.

Fint formulerat av dig av att fylla lådan med ord
2020-05-19

  ULJO
Länge sedan man skrev dagbok. Härlig påminnelse.
2020-05-19

    Lena Staaf VIP
Inspirerande! Fast mina dagböcker är fullskrivna.
2020-05-18

  lila fjäderblomman VIP
Kreativitet en nåd som är oss given!
2020-05-18

  Marita Ohlquist VIP
En härlig text som sprudlar av kreativitet
Ditt signum!
2020-05-18

  KattenKin VIP
Ja fylla på sitt inre på nåt sätt via den yttre vägen vare sig det är konst eller kunskap, kreativa dagar med gofika i våra magar. :)
2020-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP