Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem är du?

 
Vad heter du?
Hur känns ditt smeknamn på min tunga?
Hur ser du ut en söndag?
Vilken frisyr trivs du bäst i?
När känner du dig sexig?


Vilka dolda talanger skryter du aldrig om?
Var ligger dina id-handlingar? I fickan?
Plånboken, gnider mot Mastercard
och gym-medlemskap?

 

Vad har du för klädstil?
Vad lyssnar du på för musik?
Vilka är dina dealbreakers?


Snarkar du? Pratar i sömnen?
Vilken sänghalva väljer du?
Vad babblar du om med mat i munnen?
Hur sover du? På rygg, mage eller på sidan?


Vem är du när allt kommer omkring?
Var kommer jag träffa dig?
En eftermiddag? Kväll?
På COOP?
Via Tinder?
Vem är du när du presenterar dig
för mina vänner? Mina föräldrar?
När drar du en vit lögn?
Vem är du när du kramar om mig... så
hårt att du nästan tar livet av mig.
När du hänger av jackan på stolsryggen?
Kavlar upp ärmarna...
off the record...vilka samtalsämnen

- snubblar vi in på i sängen första natten?
 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-23 15:10



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
viktiga frågor i ett förhållande. de tjejer som kramat mig hårdast hette bägge maria. den ena sjuksköterska på lillhagen. hon ´fick kafkas slottet av mig. och när jag skulle gå höre jag henne skratta inne i personalrummet. inte undra på: jag hade pratat som kafka hela vistelsen på avdelningen.
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP