Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Macho?

Ska vi prova en gång till, sa hon leende
Skulle det inte vara skönt?

Det tror jag inte, svarade han
och började om samtidigt som han spanade in sina biceps.




Övriga genrer av Sören
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-07-10 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören