Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du/ porträtt

 

 

Jag höll en längtan,

Och årstider föll förbi.

 

Jag visste inget om hur blomningen höll.

Du hade ditt bortom.

Tänk, Som om nätter vandrar, var och en för sig.

Eller de som du som ett jag emot liv.

Det var som en försommar ljummen.

En dag som behöver en

etsning.

Jag tänker mig en blomma just innan bristning

Ett mod att ikläda. 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-30 01:32



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Hypnotisk bild, försöker utröna hur elden kommer sig där på fatet bland stenar och snäckor. Får associationer till samiska schamaner. Texten passar perfekt och jag tycker om den, funderar dock vad *etsting* kan vara, eller om det är felstavat? Fint iallafall och mycket stämningsfullt.
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP