Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en vettvillig tanke


Balkongfiske

Fladdermössens jakt
på natten från min balkong
jag fiskar i luft




Bunden vers (Haiku) av Vanja-Kristina Morgell
Läst 545 gånger
Publicerad 2006-07-10 22:59



Bookmark and Share


  Paulina LH VIP
Häftig skymningsbild! :))
2006-07-11

  Anders P VIP
flugfiske!
2006-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Vanja-Kristina Morgell
Vanja-Kristina Morgell