Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
några veckor gammal


Steppgök

Melodi: Klass Klättermus


Jag är en liten steppgök
jag steppar över allt
jag har ett litet preppkök
där jag besaltar allt
Jag steppar hela gatan
trots människor som stör
jag känner mig som Zlatan
och har ett hett humör
Stepperullan lej!

Att steppa det är livat
man känner sig då fri
från groll och grams och kivat
vingarna får espri
Men söker du mig stoppa
och sätta mig i bur
då lejer jag en loppa
som biter dig i dur
Steppeloppan lej! Häpp!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-21 19:42



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Med mycket humor skrivet, mycket bra
2020-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP