Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Våga/liv

 

 

Som om mjukkvällen sjöng för sig själv.

Att den hade kvällsrodnaden i vitt just för vilan,

öppnande av det frusna som ett offer.

 

Jag tänkte mig den timman som mod,

Att våga ge, våga avkläda,

Det av natt som återstod .




Fri vers av Yrre VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-02 22:17



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
mycket vackert mycket vackert
2020-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP