Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Andan/porträtt

 

 

 

 

det var som tveksamt andetaget den där sekunden mellan

hjärtslag och öga.

Som om livet i sig tvekade, undrade,

 

Får jag?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-21 19:56



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Träffar rakt i det inom mig som känner ord, blir berörd och det är nåt bra det. Läser in livsmod och livskraft och den vibrerande stund när allt är möjligt.
2020-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP