Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


30/7-2020 Jag vet att du vill se om jag har star quality. Om jag kan leva upp till myten i din selfie...och bild av kärlek. Men jag vill inte att vi känns som en audition.


"Jag har scenskräck"

 

 

Du ber mig att öppna upp mig
Riva mina ridåer
Tala utan repliker
Hoppas att jag ska bli lite mer "in public"

 

 

Du vill se om jag har star quality. Om jag kan
leva upp till myten i min selfie.
Men jag vet inte hur starstruck du är. Vill inte att
vi känns som en audition.

 

Jag har scenskräck

 

vill inte vara i rampljuset
vill inte stå där på scenen
om du tänker intervjua mig
hellre än konversera
vill inte hamna i skvallerblaskorna

 

 

om du inte också
går på röda mattan
Dementerar alla uppgifter
sen så går vi ut med det
till en utvald skara....
vi går ut med det på sociala medier
vi uppdaterar vår status
på Facebook...

"Oh snap!"

 

 

 

paparazzi!




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-04 23:22



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Rampljus mot sin vilja. Vem vill egentligen stå på den scenen.
2020-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP