Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min dag började på sjön med dålig surf, som en våghals i kanot utan flytväst...(don't try this at home) fiskespö utan lycka (sjögräs på kroken) gå i land bland vass och hala stenar, klumsa i plurret i sneakers och fånga små söta paddor i handflatan


Hur många paddor måste man kyssa innan man hittar sin iPhone



“Öppna era appar. “
Livet kan kännas så komplext
med 6 gb surf

 

 

Vässa klorna.
Riv upp mina revor, rippa mina jeans
Ha mobilerna på tå för å ta en selfie!
Eller skärmdumpa mitt hjärtas fåneri

 


Kan man äga nåns sanning på tungan?
Dra en vit lögn på insta?
Nån som fattar hur snyggt
en sådan dikt skulle klä dig i alla filter?
Kan nån ge mig en jingel pleaseeee.
En slogan?
Skriva en PåA?
Nånting snappy och with a heartbeat

 


Jag väntar på ett hårresande bidrag
En våghalsig flört
#OMG
Finns det nå bra emoji
för melakonin i mina smileys?

 


“Ocean 11 on that one pleaseee”
Du kommer “haffa guzz”
med det där hjärtekrossar facet

 


Men man måste kyssa många paddor innan
man hittar sin iphone

 

 

Trust me




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-02 22:51



Bookmark and Share


  Silverstripe
En text med skön attityd och en fantastisk titel!
2020-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP