Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Även solen har sina skönhetsfläckar

 

 

"Aaaaaaaaaatjooooo"

 

Baby, kan vi ibland inte bara va som
pollenallergi för varandra

Jag skulle ändå vilja va i din naturliga skönhet

 

Ta alla risker
Trotsa tyngdlagen
Även om vi ibland kan vara
varandras motpoler
dras till dig, du till mig
Bli inte arg nu
Men vi kan ju bråka om nåt löjligt
Helt oväsentligt
Driva varandra till vansinne
Men sen kan vi ju ha härligt
makeup-sex

 

 

 

Allt behöver inte vara perfekt...för att kännas
rätt

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-04 21:11



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
haha...den frasen...är från tidigare text "Måste allt va så jävla perfekt" - men kom att tänka på den i dag och att jag skulle sure inte kunna motstå den jag gillar även om man hade allergi...ungefär som de som önskar sig ett fluffigt husdjur så mycket att nysningar och kliande ögon inte skulle göra nåt för man så gärna bara vill vara nära den söta :) - lite så - tack för att du läser :)
2020-08-04

  BenGust VIP
"Aaaaaaaaaatjooooo"
Äntligen. Ett onomatopoetiskt oord.
Och i övrigt har du härlig ordbehandling.


2020-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP