Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flummar.... ;) skärmdumpa mig om ni kan...skärmdumpa mig om ...ni kan ;)


ÄÄh du önskar du skrev det that

 

Ääh you wish you wrote that punchline
(Admit it....)

 

 

"No hard feelings..."
''No offense'...va....'

 

"None taken"




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-04 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP