Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dina ögon ger dig 3 meters försprång till mitt hjärta. Skulle du råka tjuvstarta när startskottet går i 100 meter häck skulle jag se genom fingrarna på det om du kom i ilfart mot min famn...baby


Är du dopad?

 

 

Folk applåderar dig när du slår världsrekord
Men gör du ett övertramp på jantelagen,
får kärlekshybris och tar ut segern i förskott,
Avskyr de dig ännu mer i smyg...
Att du gråter vid pallen,
inte bryr dig ett dugg
om siffror och titlar
rör dem inte ryggen.

 

Hade jag varit 10 cm längre.
Inte så på håret
Hade jag fått kyssa dig igen då?
Eller du mig och behövt stå på tå...?
Och hade jag varit 3 minuter
snabbare till bussen på morgonen
Hade jag råkat springa på dig på stan då...?
Hunnit med samma t-bana eller pendel till ditt jobb

 

Man skulle kunna tro att du är dopad
Så som du blixtrar förbi som Usain Bolt under mina
ögonlock. Men det är du ju inte.
Du har bara naturlig karisma och finess.
Dina ögon stjärnstatus och du flinka fingrar

 

- och jag har brain freeze




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-05 20:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tack. jag blev "diagnosticerad" med adhd för jag har en gångstil på 7km/h, psykiatrin är helt bombad. jag kan prata i 18 timmar nonstop. har bara pratat mest 3 timmar med nån dock. men förmodar det :D
2020-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP