Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Denna är också med i leken vi kör på insta under #ordtolka "Lost in Space" denna helg @sandgrenstories detta är mitt andra bidrag i leken....


Lost in space

 

Jag vet att många är lite starstruck på
stjärnorna vi döper efter nån vi älskar,
lovey-dovey and the whole Big bang.
Starstruck på astrologi.
Starstruck på solen
När du vill att allt cirkulerar kring dig
Vi försöker läsa våra hemliga beundrares
stjärntecken. 

 

Vi tindrar med ögonen.
Rodnar för kometer. Får tunghäfta för stjärnfall
som dimper ner framför våra fötter.
Vi blir förälskade i någons universum
Vi blir borderline i ett rymdskepp vi inte kan
manövrera. Vi får bulimi för all kost

 

Men om vi, du och jag
ever get Lost in Space
Trampar på that
“minefield of wishes come true”

 


- Promise me that we go out with a bang




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-07 07:44



Bookmark and Share


  Flisan
Du förtjänar fasen ett pris!
Jag vill ha ditt språk!
2020-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP