Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag skulle säga som det är utan att blinka. Kanske tindra lite med ögonen i din presens när dina stjärnor rodnar och du bara är ett stenkast bort Arkiv 2018-september


"Utan att ljuga"


Jag ska rita Karlavagnen


Dubhe α
Merak β 
Phecda γ
Megrez δ
Alioth ε
Mizar ζ
Alkaid η 

 

och "Lilla björn" på din hud
Navigera mig mot norr på din mage
Dra paralleller
Och rotera runt som ett hjul
över din himmelspole

 

 

Så att när vi hånglar
Out of space i sängen
Kysser varandras ryggrader
Mitt framför ögonen på universum
Kan jag säga att

 

"jag såg ett stjärnfall"

 

 

 

Utan att blinka

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-06 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP