Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


For real though. "Lägg alla kort på bordet." Alla dåliga frisyrer, röda ögon med blixt. Alla selfies i fel badrumsljus, dåligt filter. Alla tvåor och slumpmässiga vänd-tior. Ha ett ess i ärmen ibland. Poppa upp som en joker


Visa mig dina värsta sidor

 

Jag vill ha dina problem på mina axlar
Allt som är fel med dig
Rakt i ansiktet
Jag vill ha din ångest
Vad du hatar med dig själv
Älskar med mig?
Jag vill ha dina tårar mot min kind
Mina händer på dina bristningsgränser
När du öppnar upp dig framför mina ögon

 

 

Visa mig dina värsta sidor
Låt mig streckläsa dina memoarer
“Bring out your demons, my worst nightmare"
Jag darrar inte
Jag kompromissar med dig
Jag lovar (tyvärr) att inte alltid tala till punkt
Va mitt kommatecken, mitt språk
Jag svär på oss
Jag vänder dig inte ryggen
Jag accepterar dig som du är
Om du ser mig
Om du bara ser på mig så där

 


Vill ha ditt skratt kittlande i min navel
Ha all din sorg
Svälja allt du varit med om
Jag vill ha hela dig utan undantag
All din desperation i ett svepskäl

 

 

Ge mig ett skäl att tappa tålamodet
Ge mig en anledning att inte älska Dig...




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-08 16:04



Bookmark and Share


  Christoffer Andersson
Jag vill ha hela dig utan undantag
All din desperation i ett svepskäl

Ge mig ett skäl att tappa tålamodet
Ge mig en anledning att inte älska Dig


Undantag, svepskäl, tålamod. Många av människans problem finns till på grund av dåliga nerver. Det behövs såna här stålsättningar för att råda bot på det. Det här är att sätta sig på tvären... åt andra hållet. Även om vi pratar om positivism tror vi inte på en människas helhet förrän vi ser kontrasterna.
2020-08-10

  BenGust VIP
Mina händer på dina bristningsgränser

Jag accepterar dig som du är

De raderna säger en bibbans massa.
2020-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP