Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2020-08-18 Hur charmig är du på en richterskala? Magnitude 6-ig? Yo, yo! check out that fine ass... “Sawadee ka chan kit khon bpen narak maak


Skulle du busvissla efter dig själv?

 

What up sneakers?
How you doing eyebrows?
Looking street.
Looking sharp.
Let your hair down!
Rufsa till volymen! “Break a leg”
kyss läppglans på självkänslan.
Highlights on your beauty.
Highlights on your eyebrows on fleek.


Hur “dirty talk” vill du ha mig till frukost?
(Mejeri hjärna, protein ego, gluten mun, kolhydrat hyfs)
Du är mitt kroppsideal i hjärtat, babe.
Good enough dieter. Keep your head up #ootd
All the love in the world
är inte alltid one swipe away
Men dina selfies är love handles
jag älskar att känna på...


Word on the street.
Dresscode: “hugs and kisses.”
You go girl, you got swag. Lyft dina kilon.
“Sträck på ryggen tajts”
“Den blusen är fin på dig.”
Och varje tillställning vi går på...
“Mmm” mitt hår är lite kinky like that.
Min frisyr gillar att se dig naken
även om du är helt lämpligt klädd.
Can I’ve a tutorial “how to” blend in
with your magic smile.


Skulle du vrida axeln ur led
Spana in din egen häck?
Skulle du snegla ner i urringningen
till ditt hjärtas nipple?
Yes you’ve beautiful eyes.
Fully pouty lips and you do...
YOU DO have a great ass.


I feel no shame in my body....
letting you know that ;)




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-16 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP