Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så förlåt om jag ibland går bakom din rygg Vi får rätsida på det när vi vänder blicken mot himlen


Skriver jag bakom din rygg?

 

Varför känns det som att jag
på nåt konstigt sätt
Skriver bakom din rygg

 

Jag gör det ju inte i smyg
Viker inte din sida
Mina ord säger det rakt i ditt ansikte
face2face
Till dina pupiller
Smeker dina vävnader
och leker med ditt hår
Och mina läppar vill så mycket mer
än de egentligen säger
Och jag skriver för att på nåt sätt
Nå fram, smaka ditt saliv
Kanske i en kyss med fransk accent
"embrasse moi"

 


Mitt språk känner till din depression
Yes it does
Din första fylla
Dina raderade selfies
Hur du förlorade/vann oskulden,
Vi är kanske båda "En i mängden"
När vi söker mening
och namn med VERSALER



Jag tackar på nåt sätt dina föräldrar
för din barndom
Dina vänner för din tonårstid
Du har också trampat i klaveret nån gång
och det är fint hur du också
känner dig klumpig när jag är koncentrerad
Jag födds i dina armar varje gång din beröring
dödar mina hudceller

 

 


Du påminner mig om att jag inte är odödlig
Att det skulle göra jävligt ont
att förlora dig
Och jag skriver för att när jag dör
Kommer mina ögon vara slutna
Min kropp ligga lealös
Men mina ord, mina ord leva på hoppet
och fråga efter ditt samtycke
att älska allt med dig

 


postumt

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-24 20:38



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra text. jag har kysst en fransyska på rue pigalle mitt i natten. sommaren 1977.
2020-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP