Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett gäng tistlar

På en slingrande väg

jag tar mig fram

med

hinder i vägen

stora hinder

jag

måste vinna över

för att ta mig vidare

 

Livet

är verkligen ibland

som ett gäng

tistlar




Fri vers av Cajsa
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-07-13 18:26



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jaaa verkligen!Man får ta sig fram bäst man orkar i denna Livets snåriga djungel...
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg