Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mina foton har återställts


Vilken lättnad!

ooo,

vilken lättnad

tack för jobbet

önskar er

på poeter.se

allt väl där borta bland

alla texterna och fotona!

... I väntan på vinterns mjuka dagar!

Monika Riihelä




Prosa av Monika A Mirsch VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-09-02 16:52



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Fint kära poetervännen!
2020-09-04

  Minkki VIP
Jaha, så Du hade också drabbats ;)
2020-09-02

  Blomma-Stjärna VIP
Fin bild - väldigt fin!
2020-09-02

  Blomma-Stjärna VIP
Gläder mig med dig - skönt med ordning och reda här !
2020-09-02

    Sefarge VIP
Glädjande.Ty
en bild säger
ju ibland mer
Än tusen ord?
;)

2020-09-02

  Eva Langrath VIP
Härligt att bilderna börjar komma tillbaka.
2020-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP