Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


när du vilar i min mun

 

Raderna vandrar villovägar i våra spår, som ystra snöflingor på sin väg genom vinternatten. Landar den sen på min tunga, utsträckt för att möta, sväljer jag, sväller jag, svansar de framför min färd. Och solen glittrar längs min väg. Den du strött med honung i mitt sköte. Med stadig hand längs mitt ryggslut. Och så kände jag doften av schersmin när du sa mig att viska i ditt öra.

Stilla mig. Väck mig när natten faller över de gyllengula fälten. Stryk mitt hår och håll min nacke. Lägg din kropp under mina höfter och vandra längs mina kurvor. Sök svaren i mig och berätta vad du finner. Jag finner. Dig.

Och när dagen nått sin punkt ska jag känna dig. Låta dig stilla dig. Vila i min mun.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-09-10 22:50



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Helt underbart vacker erotiskt laddad text - direkt ur märkligheten
2020-09-11

  Nils-Robert
Sinnlig och vacker poesi.
2020-09-11
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP