Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om en titeln på en tidigare dikt...


Apropå knullrufs och sugmärken

 

Hade det varit i dag
hade jag vågat älska dig mer hårresande

 

ännu mer hårddraget skört
mindre motsägelsefullt
och

ärligt

 

 

som det där sugmärket
du har i bröstet




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-16 23:13



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
:) nja jag vet inte om självförtroende..bara trygg i vem jag är men klart självförtroendet kan skifta från dag till dag. Men när man väl och om man gillar nån så är det bara våga och go go go :)
2020-09-17

  Flisan
Flisan 2006 vs. Flisan 2014.
Gillar att det är igenkänning.
Sen är det som vanligt skrivet på det sättet att det sätter sig fast i en. :)
2020-09-17

    ej medlem längre
ok. jag är avundsjuk på ditt självförtroende >=)
2020-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP