Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vilja leva/porträtt

Jag ger dig mat, trugar med hela handen,

Du tvekar lite att höja huvudet men doften

från maten överbrygga smärtan.

Klockan är tre och du har inte kissat än.

 

Skrikande reser du dig upp och springer ut, du

kissar bara innan du vänder i snön och springer 

in och lägger dig på mjuka filten.

 

I två veckor ska jag hoppas dig, truga och lyfta 

allt jag kan.

Den tid som är utmätt.

 

Ja må du leva älskade Tyra, må du leva.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-25 16:46



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så liten plats de tar medans de kan äga hela ens hjärta och kärlek. Så fin och känslosam.
2020-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP