Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket skit bär vi med oss från det förflutna. Ibland behöver man dö en smula för att kunna börja om på nytt...



Biten

 

 

Som krälande insekter

överallt

på hela kroppen

Snabbt ilande

in i alla håligheter

gömslen och skrymslen

 

Jag fäktar 

slår

försöker springa ifrån

Skriker högt av smärta

för varje bett

och tugga

 

Svetten rinner

Eggar ohyran ännu mer

som törstar efter blod 

kött

och alla mina vätskor

Suger slickar biter äter

av mej

 

Förgörelse och

förintelse

av deras boning

är enda utvägen

till Utrotning

 

Hoppas någon obefläckad

Yta

orkar börja om 




Fri vers av Howlit
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-07-16 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit