Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvindar

 

 

Om jag var din vind

 

skulle jag lyfta din själ

 

i ett andetag 




Bunden vers (Haiku) av Howlit
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-07-16 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit