Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttorkad och törstande

 

 

Om jag var vatten

 

skulle jag falla från skyn

 

för att famna dej 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Howlit
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-07-16 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit