Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro av existensen

 

 

Var jag ingenting

 

skulle Allting rymmas där

 

Från Inget till Allt 




Bunden vers (Haiku) av Howlit
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-07-16 16:06



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...det måste finnas plats...
för existensen...precis så
2006-07-20

    Xena
men gumman... den här kändes djup... deeper than deep... vemodig... härlig, tuff sorgsen... jag vet inte... berörande känns uttjata men tillåt mig tjata!
2006-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit