Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rostade gräshoppor smakade jag redan på 70-talet - salt och knaster, ganska menlös smak


Snar framtidskost?

Melodi: Flicka från Backafall

 

Flicka från Backafall
ät nu din 'borre...
nyss kröp den ner i ditt décolletage
Tag sedan nästa
och smek en ekorre
medan du inväntar rapens blamage

Kosten du även bör skönt variera -
rosta en syrsa och grodyngel sluk!
Maskar i smaskig sås kan ock´ passera
utan att sjukdom kan skönjas i buk





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-30 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP