Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällslektyr

Släcker sänglampan
i drömmen avlyssnar jag
boken på bordet




Bunden vers (Haiku) av Vanja-Kristina Morgell
Läst 941 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2006-07-27 23:56



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Vad Härligt.
2009-03-01

  "Dempa"
Man reflekterar dagens händelse i drömmen.
2008-08-05

  Quasimodo
Fint för att ta in och känna !!
2008-05-26

  Rachel Roth
är det bokstavligt
eller har innehållet
sökt sig in i drömmarnas rike

förmedlar en skön känsla
av att vara med sig själv
2007-07-14

  stella
underbar!
2007-06-27

  Cris
*ler*
så härligt boken forstsätter
2007-03-03

  Per Rydberg
Beskriver i min läsning välkänt välbefinnande. Enkel och skön!
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Vanja-Kristina Morgell
Vanja-Kristina Morgell