Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är ocensurerad


Jag fantiserar om dig.
Om att kyssa dina målade läppar
Det har du nog listat ut med lillfingret
vid det här laget.


Men det är lite mer än så jag vill.
Det förstår du nog också... jag menar min
blick fann inte fäste... i din silhuett
Min blick gick bärsärka gång med att slita
av dig dina kläder. It did. Jag erkänner.


Jag försökte bete mig anständigt.
Uppföra mig och låta neutral.
Men du hämmade mig.
Jag var upphetsad inombords med känslor
som så gärna ville ta på diiiiig
och släta av dig hela vägen till mig med tungan.



Men jag funderar fortfarande på vad det var du inte
var helt bekväm med att avslöja öga mot öga.
Vilken dikt det var du hade skärmdumpat och
visat för din vän? (I don't understand)
Men som hade varit för pinsamt att peka ut för mig...
(Ja, jag hade förmodligen rodnat själv men ändå)
Du rodnade lite.
Och jag tänker får jag dina allra intimaste områden
att rodna har jag lyckats... sko mig på nåt som är 
naknare än kroki.

 

 

Well, då har jag lyckats med konsten att
förföra dig och...då
Då kommer jag vara där i sängen....
med dig och jag kommer vara den som rodnar
mest till slut.

Något andfådd
Något mörbultad
Något svettig

 

Med dina smilgropar mot min kind
Din panna mot min.
Dina bröst mot mina.
Dina händer....dina läppar,
ditt hårsvall i knät.
Din mjuka hud... din dialekt mot tinningen.



Sättet du håller tekoppen med båda händerna
och hur dina ögon vinglar på samtalsämnen.  

 

 

Det du sa: “tack för...den typen av...dikter” 
... och jag....ja, jag fantiserar om dig.
Dagdrömmer om dig när jag ligger
ner med... “händerna på täcket” så klart


Äh, du förstår ändå,

 

 

Att jag rör mig själv ur ditt perspektiv




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-14 13:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hot DAMN, den var pulserande som ett extra erotiskt hjärta!!! Måtte dina texter leva länge och nå många!!!!!!
2023-07-02

  Maria Natasja
"Sättet du håller tekoppen med båda händerna
och hur dina ögon vinglar på samtalsämnen." WOW!

Hela texten är så het
att jag måste ta lite vatten!

Mycket bra skrivet.
Varje stycke är en dikt i sig självt!
2020-11-16

  DominiQueen
Så sinnligt, spjuveraktigt och sexigt. Älskar att läsa Dig.
2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP