Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är du vänsterhänt eller högerhänt? Något för den händiga. Inget för den som är buskablyg. Åh andra sidan blir oftast detta väl omhändertaget... ;)


Gnuggar du dina geniknölar?

 

Du är den jag tänker på när jag lutar huvudet
bakåt eller lite på sned
stånkar och stönar
mycket bekymmersamt

 

och gnuggar mina geniknölar
mest med vänster hand
något mindre hänsynsfullt med höger

 

 

på en känslig punkt

 

 

Vad jämrar du dig om?

 

 

Jag hoppas att

 

det är

 

ömsesidigt

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-13 22:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillade gnuggandet av geniknölarna, för då blir det bra. Det har Du visat nu!
2020-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP