Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du puttar dig själv. Du puttar dig själv in i elden. Oftast är det det enda sättet att både bränna sig eller tända gnistan.


Personlighetsklyvning

 

I hate it
I love it
I hate it
I love it

 

Jag känner sån Schizofreni
till ordens personligheter
Ena sekunden skriver jag klyschor om dig
Andra svartmålar jag oss
Allt känns som illusioner
myter och hägringar


sen så ser jag dig
och regnbågen i din rygg

 

Känslor blir läskiga
Rättelse kärlek är läskigt!
och sagolikt

 

Och jag hämmas
det hämmar mig
allt övervakas av hjärtan
att bli dömd utan att få döma tillbaka
Tro mig, får typ aldrig tillfället att döma tillbaka
Det hade varit en lyx.
Det här är på bekostnad av mig själv.
Hur du känner för mig
om du är nyfiken på gnistan
Har jag ingen susning om

 

Jag känner sån hatkärlek
till skrivandet att det inte är sant

 

 

 

I hate it
I love it
I hate it
I love it

 

 

tourettes

 

vill spotta ut

 

 

"I love you!"

på alla K-brunnar jag ser

 

 

 

p.s.
jag är luttrad i att ta idiotiska beslut

så 

jag tror jag kan hantera ännu ett nederlag
eller triumf




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-11-14 14:07



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Underbart!
2020-11-18

  DominiQueen
Underbart uppfriskande med existentiella spörsmål presenterat på ett ledigt och humoristiskt sätt. Känns autentiskt!
BRAVO!
2020-11-16

  BenGust VIP
Jag är så fåfäng så jag vill se mina tankar i skrift, kan man tänka. Men är det så säkert att det är mina tankar från början. Dom kanske hämtats från nåt överskottslager.
2020-11-15

    Khayyam
Lika intensivt som kärnklyvning.
2020-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP