Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En tillbakablick och en liten sikt på det som ligger framöver


TACK!

Bästaste Poeter-kamrater..

julen är snart här
turen är i väntan

var det inte nån som sade att
"vänta på din tur"

Jag tror att jag väntat...

en del tog jag tag i,
en del missade jag

Hur gjorde du?

TACK för denna gemenskap
den är varm och god
den är välkomnande
den är din förtjänst

 

TACK inför julen
och inför gemenskapen
än en gång

 

Monika den fåniga
ska man rimma
ska man göra det
på riktigt
i alla fall 
försöka




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-29 00:31



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Glädjerikt tack!

Allt gott!

<3<3<3
2020-12-01

  Maria Sundelin VIP
Tack själv
Kramar
2020-11-30

  Eva Langrath VIP
Tack för härliga ord.
2020-11-29

  Eva Helene VIP
TACK själv kära Du!
Tålamod får vi ha i vår väntan och en god gemenskap här gör vår väntan mindre lång(-tråkig).
2020-11-29

    Lena Staaf VIP
Varm och go dikt med glimten i ögat!
2020-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP