Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herakleitos pseudofragment no 3



... iför dig då allena de gryningens flor
vilka en gång blevo lagda för fäfot
när dyningar vandra över dunkla rev
och begynna att
lätta sina tungor av eld...



 




Fri vers (Fri form) av Almagrundet
Läst 177 gånger
Publicerad 2020-12-17 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet