Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svindlande tidsfördriv


jag trivs utmärkt här i
vår spunna silkeskokong
stor är den inte men
lagom för vår hemliga räjong

den vindlar i takt med vinden
som om den vore en pappersbalkong
men det gör det samma
än håller den för dansen, vår kotiljong

nog vet jag att tråden brister snart,
att vi faller mot marken i en väldig fart
men plomberad i din kyss berör det inte mig
låt mig falla, jag vill störta till marken med dig!




Fri vers av frostyran
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-07-19 09:27



Bookmark and Share


  Sofia i hatstaden
Jag älskar..vad ska jag säga.den lättsamma tonen på denna.dikt.
"Jag trivs utmärkt här i
Vår spunna silkeskokong
stor är den inte men
lagom för vår hemliga räjong"

Har sneakat omkring här bland dina poem o jag tycker du skriver jättebra!!
2006-09-10

  Rune Thorsell
Hej Frostyran!

Originellt och personligt skrivet! En vacker kärleksdikt. Det rytmiska trasslet i sjätte raden fixar Du lätt. Använd konjunktiv: "som vore den en pappersbalkong". No problem!

Kramar! Rune.
2006-07-19

  Glitteringly
naaw :) så sött! allt flöt på och det var riktigt bra skrivet, utom "som vore den en pappersbalkong" .. där ordföljden är uppsnurrad och jag vet inte varför du gör så?
2006-07-19
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran