Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spin off/utdrag ur på "Ditt språk är oral6 med bokstäver"


Ge mitt hjärta en avsugning


Ge mitt hjärta en avsugning.
Min själ en fransk kyss med tunga och allt.
Pulla mig helt sinnessjukt kär.
Kanske kan vi då kommunicera utan preventivmedel
och se mod födas i våra ögonblick...

Hålla något lustfyllt, knottrigt och impulsivt
i vårt sköte. Och jag kan dö lycklig när jag
suckar från mellangärdet och i mitt hjärtas
livs skönaste orgasm... mot din hals



 

 

Give my heart a blowjob
My soul a french kiss
with tongue in cheek

and all

 

Then maybe then we are talking
without contraceptive .

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-11 21:10



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
En mycket övertygande text. Du bygger övertygande erotikens färger. Jag upplever lite av en prolog till en ny Kamasutra, helt utan förtryck och våld. Du för det som ibland ser ut som en avrättning till mjukt, får till ett märkligt flöde. Mästerligt!
2021-01-12

  Flisan
Ohmy!
2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP