Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


att inte lita på en singlad slant

 

Tänk att hon väntade all den tiden. Alla svettiga nätter. Alla oformliga kroppar. All sprit. Och all längtan. Tänk att hon valde att stanna. Höll händerna runt anklarna. Släppte aldrig det mjuka greppet. Tänk om hon visste att den dagen skulle komma när friheten sjöng i alla rum. Att hjärtat en morgon skulle vara rent och bröstet lent.

Jag vill inte räkna dagarna. Men så ler jag när jag tror mig veta att de som är kvar är fler.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-12 00:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Existerar verkligen den kvinna som väntar ut spriten? Jag tror inte det.
2021-01-19

  Stisse
En text som inger hopp om en förändring. Tycker om orden "friheten sjöng i alla rum" precis så kan det upplevas när man släppet taget om det som låser fast och krymper ner oss. Allt kommer att bli bättre.
2021-01-15

  Lindalou
Känner ett starkt spirande hopp i slutet. Fint. Tack.
2021-01-14

  Nils-Robert
Textrader som slutar om hopp att allt skall bli bättre.
2021-01-13

  lodjuret/seglare VIP
En skrivelse kan vara så lagom kort att läsa. Sprit är visst bra om en vill ha något på trasan att putsa läder med, tvål är nog bra till sadlar, men till själva ritten duger bäst några som upp het sade ryttare...
2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP