Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
instagram....


Wow factor

 

That could have wooed me
Astound me
If that was something unfamiliar
But wait...
It was actually written by me
two hours or one week ago
och vet du vad du gör?
Du gör....    så kallade
“Omskrivningar”
På nåt du läst

 

av en poet...




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-01-28 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP