Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pastisch från 13/12 ifjol


Livat på Valhall

Melodi: "Schottis på Valhall" (Olrog)


Dra åt skogen, Tor!
Slå på trumman, mor!
Här ska ätas en falsk lussekatt
En raket så stor
ska vi ha, jag tror
den ska flyga som häxan en natt
Uti Fröja bor
inget sorgeflor
bara tjosan och livande skratt
Och Lucia så vit
ingen duvungebit
hon kan ge varje rockare fnatt

Kom nu, min sköna
ut i det gröna
Lätta på särken och låt mig få röna
vad som där döljes
tankarna sköljes
runt som en ringlande dans utan slut

Nämen, Oden då
ska han orda så
det är bättre till handling att gå
Jag är här, min vän
just i kvällningen
kan vi rumla i sänghalmen. Nå,
i en virveldans
ska han få sin chans
att få släcka min ljuskroneglans
//: Sluta tänka så runt
det är alls inte sunt
Låt oss sända raketen i trans... ://





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 1891 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-31 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP