Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting tar slut

Beslut fattas och kropp och hjärna reagerar med att leva sitt eget liv.

 




Att vänta på rätt tillfälle

 

 

Är det något eller?

 

Va? Neej... det är det inte.

Måste jag säga det ?

 

Men... du verkar så... ja, nånting.

 

Tycker du? Jaha... njaee... jag vet inte...

Hur ska jag kunna förklara det?

 

Säkert att allt är ok då?

 

Mmmm...

Fan också... nu är han på väg att släppa det.

 

Okej... men, jag sticker nu då. Är du hemma sen eller?

 

Ehh... jo, det är jag väl.

Åh, gode Gud min mage.... får inte börja lipa... inte nu. Bryr han sej inte alls eller?

 

Då ses vi lite senare. Hej då älskling!

 

Dörr slår igen

Tillvaron svartnar

Allt innehåll i magen

kommer upp

i sura uppstötningar

 

Kroppen viker sej i kramp

och all vätska rinner ut

genom mina ögon

Skriker tyst min ångest

mot knuten näve

tryckt mot mun

 

Men ingenting lättar

 

Och du kommer aldrig

att fråga

den rätta frågan

 

Och jag kommer aldrig

att våga

leda dej dit

 

 

 

 

Frågan blev till slut ställd

Svaret levererades

Olika vägar gick vi sen




Fri vers av Howlit
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-07-20 09:06



Bookmark and Share


  Albert
du förmedlar nåt riktigt verkligt,
det här är på riktigt, känns så tydligt,

(att det ska va så svårt att se,
och ta emot varann)
2006-07-20

  Björn Donobauer
Form och innehåll och bara så starkt förmedlad ångest.. detta upplever vi oasvett om det är sant i någon faktisk mening.. Bra gjort..
2006-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit