Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm inte njuta av mej, sa sommaren

 

 

Nödbromsen surrar

 

Bettet gör vansinnigt ont

 

Kliet påminner 




Bunden vers (Haiku) av Howlit
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-07-21 07:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hehehe...jojo ..så är det i sommarens soliga dagar...inte bara lek o gamman...
2006-07-21

    Cutup
Salubrin, Xylocain och MyggA-roll-on... en hyllning till sommaren? ;P
2006-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit