Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


gudspartiKeln

 

 

 

 

jag vet att runt om nord samlar vår återblickar,
allt nytt gror över svunna tegar och solen samsar
sken över jord.
Du är nybörjan, sommarbreddgrader, elegans och
och oknäckta hasselnötter.
en minnesbok över hav och
ett kvarglömd hårspänne i fickan.
Du är kärlek Elina och vi älskar dig

 

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-02 19:27



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så fint. Så nära. Så delikat beskrivet. Underbart att läsa.
2021-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP