Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


med dess skönhet och stil ...


Bjuder på fågelägg

Ägget på bilden fann jag bakom vårt lider invid stranden.

Och här på 'poeter' kan man göra en massa för att bli ännu nöjdare:

Man kan förstora det, så att det liknar ett krokodil-ägg,

Man kan färga om det med den bästa färgen i din palett.

Man kan forma om den till en kvadrat, en triangel... ja vad helst du råkar hitta på.

Fritt fram för Mästaren och Trollkonstnären.

Och den godaste påsk man kan tänka sig!

 

Kram, KRAM till dig bästa Eva

 

h. Monika, gammelmormor (möjligen ännu äldre...)

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 544 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-04-04 09:17



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh vilket vackert ägg. Så passande i påsktider även om jag läser det senare.
Jaa, tänk vad mycket man kan göra på poeter. Ord och bilder blir magiska.
2021-04-08

  Maria Sundelin VIP
Naturen börjar vakna ur sin vintervila
Kramar
2021-04-04

    Lena Staaf VIP
Fin påskdikt om att skapa, förändra och bevara!
2021-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP